Πεθανε Η Γεννηματα : Θρήνος: Πέθανε ο Βασίλης Νικολαΐδης - thrinos: pethane o : Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την .

Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003. Πέθανε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά.

Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης Νικολαΐδης - thrinos: pethane o
Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης Νικολαΐδης - thrinos: pethane o from images32.inewsgr.com
Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την . Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο . Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Η κατάσταση της υγείας της προέδρου του κινήματος . Πέθανε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά σε ηλικία 57 ετών μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ο σύζυγός της ήταν ο .

Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο .

Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Πέθανε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Η κατάσταση της υγείας της προέδρου του κινήματος . Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο . Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Ο σύζυγός της ήταν ο . Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο.

Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003. Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά .

Πέθανε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης Νικολαΐδης - thrinos: pethane o
Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης Νικολαΐδης - thrinos: pethane o from images32.inewsgr.com
Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την . Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης. Πέθανε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο . Έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά σε ηλικία 57 ετών μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο .

Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης. Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003. Πέθανε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά σε ηλικία 57 ετών μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο. Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την . Η κατάσταση της υγείας της προέδρου του κινήματος . Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο . Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Ο σύζυγός της ήταν ο . Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών.

Πέθανε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός.

Ο σύζυγός της ήταν ο . Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης Νικολαΐδης - thrinos: pethane o
Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης Νικολαΐδης - thrinos: pethane o from images32.inewsgr.com
Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο . Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την . Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Ο σύζυγός της ήταν ο . Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης. Η κατάσταση της υγείας της προέδρου του κινήματος .

Πέθανε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά.

Η κατάσταση της υγείας της προέδρου του κινήματος . Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Ο σύζυγός της ήταν ο . Πέθανε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά σε ηλικία 57 ετών μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο. Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003. Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ.

Πεθανε Η Γεννηματα : Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης Νικολαΐδης - thrinos: pethane o : Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την .. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003. Έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά σε ηλικία 57 ετών μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός.